Therese vant superbenken

Av alle de som bestilte Physica Online i tidsrommet oktober-februar var Therese Volden Rangbru den heldige vinneren.

Therese jobber på Svelvik Fysikalske Institutt. Hun har blant annet pasienter med kneartrose, nakkeplager, Parkinson, Bekhterev og skulderkapsulitt.

“Jeg byttet fra ProMed til Physica i forbindelse med at vi skulle koble oss opp til Helsenettet, og fordi jeg hadde kollegaer som hadde god erfaring med det. Jeg er veldig fornøyd med programmet så langt. Det virker som et godt og brukervennlig journalprogram, noe som er viktig i en travel arbeidsdag.

Jeg er også kjempeglad for å ha vunnet den  fantastiske behandlingsbenken. Jeg kikket faktisk etter en ny benk på nettet tidligere i uken, og gleden sto i taket da jeg fikk telefonen fra Physica. Veldig moro! Nå blir pasientene mine veldig glade.”

Tusen takk!

 

Therese

Fysioterapeut, Svelvik Fysikalske institutt

Jeg byttet fra ProMed til Physica i forbindelse med at vi skulle koble oss opp til Helsenettet, og fordi jeg hadde kollegaer som hadde god erfaring med det.