Derfor valgte jeg Physica – Magnus Håmsø

Gjertrud Lygren, Helge Svandal og Magnus Håmsø ved Bevegelsesklinikken

 

Det er tre år siden jeg byttet journalsystem fra Promed til Physica Online, og jeg husker enda hvor stor forskjell det var å gå fra et journalsystem som så ut som Windows 3.11.

Jeg var også nokså tidlig med å koble meg på helsenett, og finner nå stadig flere og flere kolleger i adresseregisteret til Norsk Helsenett. Det er godt å se at flere ser fordelene og min erfaring er at det fører til mindre papir, færre permer, mindre stress og raskere håndtering av pasienten.

Physica er et program der det skjer ting hele tiden, og jeg liker å teste nye funksjoner. Derfor blir jeg av og til invitert til å «pilotere» nye løsninger før de slippes til alle. Det er stort sett positivt, samtidig kan det være utfordrende med feilmeldinger innimellom — som naturlig forekommer i en pilotfase. Da vet jeg likevel at kundestøtte alltid, uten unntak, kjapt tar tak i saken og løser problemet for meg.

Jeg liker tanken på at mine konstruktive tilbakemeldinger er med å bidrar til at Physica stadig utvikles til det beste for oss alle.

 

Jeg husker enda hvor stor forskjell det var å gå fra et journalsystem som så ut som Windows 3.11.

 

Magnus Håmsø

Manuellterapeut ved Bevegelsesklinikken og Statera Idrettsklinikk