Åtte måneder med Physica som journalsystem – og vi er veldig godt fornøyd!

Hans Morten Jahr – Fysioterapeut, Nina Paulsen – Master i idrettsfysioterapi, Pia Veel-Skogholt – Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi og Didrik Grønvold – Spesialist i idrettsfysioterapi.

 

Gnist Trening og Helse

Overgangen til Physica kom som en følge av at flere av våre behandlere måtte knytte seg opp mot Norsk Helsenett innen januar 2017. Driftssikkerheten med det gamle systemet var også ustabil, og vi følte at det var greit å vurdere litt nye muligheter. Noen hadde sett litt på Physica tidligere, og vi fikk en glimrende presentasjon av systemet for både behandlere og administrasjonen av Geir og Jørn.  Og da var etterhvert beslutningen enkel!

Oppbygging av systemet, flytting av databasen og oppstart av nytt system ble gjennomført i november 2016. Physica stilte med solid mannskap og hjalp oss gjennom hele første uken – og kundesupporten, service og oppfølging har vært utrolig bra hele veien videre også!

Det føles godt å bli tatt på alvor

Vi hadde behov for noen rapporter og andre funksjoner som ikke var på plass i Physica da vi ble presentert for systemet, men også her har Physica-gjengen vist seg fra en veldig god side. Utviklingsavdelingen har tatt tak i de fleste sakene, og litt etter litt er dette kommet på plass. Det føles godt å bli tatt på alvor.

Behandlerne melder om et ryddigere og mer strukturert system, og journalskrivingen er forbedret for mange.  Innsendelser til Helfo oppleves også som enkelt, og forsikringsbiten er bra! Tilgang til systemet hjemme i fra har også vært positivt for alle brukerne. Overgangen til et moderne system var lett for noen og litt vanskeligere for andre som hadde brukt det gamle systemet i 20 år, – men med god support har det gått over all forventning.

Et moderne, stabilt system med glimrende support og oppfølging, i tillegg til at serveren er plassert hos Physica gjør at vi er godt fornøyd med valget vi gjorde for snart ett år siden!

Lise Kavlie-Jørgensen Jahr

Administrativ leder, Gnist Trening og Helse AS