Nye betalingsløsninger

Man trenger ikke store terminaler med årelang binding.

På nyåret introduserer vi fullverdige betalingspakker direkte integrert. Full fakturahåndtering, Vipps Faktura, kortbetaling og alle dagens alternativ er på plass i pakken. Utover året følger de store løsningene fra Apple, Google osv. Disse vil bli direkte tilgjengelig for klinikken så snart de lanseres i Norge.

En terminal for tradisjonell kortbetaling henger vi på veggen for deg. Ingen admininstrasjon – ingen binding.

Journal

Fra nå kan du arbeide med teksten og inndelingen på en helt ny måte, skreddersydd for elektroniske meldinger også. Journal er i pilotering i skrivende stund og lanseres fortløpende.

Innlogging

Vi faser ut buypasskort. BankID på mobil og ID-porten kommer i vinter.

Regnskapssystem

I samarbeid med Visma introduserer vi eAccounting i Physica. Et nettbasert faktura- og regnskapsprogram tilpasset mindre bedrifter og enkeltmannsforetak som ønsker å effektivisere sin hverdag.

Treningssenter

Physica får nå fullverdig støtte for medlemshåndtering.

Direkte tilgang

Ny fysioterapiforskrift fjerner krav om henvising. Telling på 24 opphører og takstkontroll er oppdatert til nye endringer. Du kan samtidig registrere henvisning som før i overgangsfasen.

Kjernejournal

Kjernejournal blir tilgjengelig i februar.

NPR

Rapportering til Norsk Pasientregister får et kraftig løft. Et resultat av godt samarbeid med Direktoratet for e-helse.

ASPIT Journal

Det viktigste av alt: Vi lager et helt nytt klinikksystem. ASPIT JOURNAL. Det vil gradvis fases inn i dagens programvare. Splitter ny journal er første skritt. Utover året vil vi legge til flere og flere funksjoner som til slutt sammenfaller i et nytt webbasert system – tilgjengelig fra alle enheter (mobil/iPad/pc/Mac).

Her vil funksjoner som chat, registreringsskjema, statistikk, mobile betalingsløsninger og annet snack komme på løpende bånd. Pasienter får sin egen helseapp.

Følg utviklingen.


Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke for året som har gått.

Vi har daglig kontakt med dere via support, sosiale medier eller websidene. Engasjementet rundt vårt produkt gjør alle oss i ASPIT topp motivert for å fortsette vårt viktige samfunnsoppdrag – å gi dere Norges beste klinikksystem.

Vi gleder oss til å skape fremtiden for oss alle!