Viktig om betalingsterminaler!

Vi oppfordrer alle våre kunder om å ta kontakt med oss før signering av avtaler med lang bindingstid.

Physica har satt på vent integrering av 3. parts betalingsterminaler. Dette gjøres med bakgrunn i den veldige utviklingen man ser på betalingsløsninger – kombinert med årelang bindingstid hos dagens leverandører.

 

Man bør ikke binde seg over lang tid til løsninger som allerede er på vei til å bli utdatert.

 

2018 blir året hvor vi endrer våre betalingsvaner. Tradisjonelle betalingsterminaler hvor vi drar et plastkort er på vei ut. De store aktørene er på full fart fremover og tilbyr løsninger gjennom mobiler og kort med trådløs betaling.

Physica har inngått viktige avtaler og leverer rett over nyttår en komplett pakke hvor det ikke lenger er behov for store terminaler. Full fakturahåndtering, Vipps Faktura, kortbetaling og alle dagens alternativ er på plass i pakken. Utover året følger de store løsningene fra Apple, Google osv. Disse vil bli direkte tilgjengelig for klinikken så snart de lanseres i Norge.

Betaling med kort slik vi kjenner det vil likevel leve en stund til. I denne pakken vil det derfor være mulig å betale via kort, men da gjennom en liten elegant skjerm som kan stå fremme eller henges opp på vegg.

Automatisk fakturering og oppfølging gjennom hele kjeden er en naturlig del av en komplett betalingsløsning.

 

Alt dette blir levert gjennom Physica på nyåret – uten lange bindingstider.