Vi får dessverre hyppige tips om at Pasientsky feilinformerer om våre priser. Det henvises til våre angivelige priser både skriftlig i mail til kunder og ved klinikkbesøk. Feilinformasjonen er grov og prisene som oppgis stemmer ikke. Av den grunn ser vi det nødvendig å gå ut med korrigerende og korrekt informasjon.

Vi oppfordrer samtidig Pasientsky AS til å opptre redelig og korrekt i sin informasjon til behandlergruppene.

Physica Online sammenlignes av Pasientsky med kommende PromedX. Det påstås skriftlig at f.eks en klinikk med 4 lisenser sparer ca 32 160,- kr pr år ved å velge PromedX. Dette er feil.

Ser vi nærmere på regnestykket faller det helt fra hverandre:
PromedX vil, ifølge Pasientsky, koste 1350,- kr/mnd for en lisens med de moduler Pasientsky selv har listet i eksempelet sitt. Det vi si totalt 64 800 kr/året.
Physica Online vil med tilsvarende moduler koste 56 100 kr/året ihht våre listepriser.

Physica Online er altså kr 8 700,- billigere enn et system som ennå ikke finnes – PromedX.

I et tilsvarende eksempel fra Pasientsky med 6 brukere vil klinikken komme ut kr 18 660,- rimeligere årlig med Physica enn med PromedX.

 

Ønsker du å sammenligne priser på dagens journalsystem?

Våre reelle priser får du hos oss. Send gjerne en forespørsel til salg@physica.no så skal vi sette opp et oversiktlig pristilbud til deg og din klinikk.

Physica har for øvrig gratis oppstart, gratis grunnopplæring, gratis konvertering av data fra annet journalsystem, all brukerstøtte er inkludert og vi har ingen oppsigelsestid eller annen binding. Se gjerne vår artikkel om bindingstider fra i fjor: www.physica.no/2017/11/03/fri-etablering-ingen-bindingstid/